Sjukhuset

Tjaaa!
Idag har jag varit i Karlstad, suttit på deras stadsbibliotek och pluggat med Emelie, hon var snäll och delade med sig av sina böcker, så jag kunde starta lite tidigare. Och, när jag kom hem, då var mina böcker hemkomna - äntligen! Så imorgon blir det att gå upp tidigt å råköra!
För sen blire ju Dia psalma på kvällen i Karlstad med fint folk!

När jag och Emelie hade kört på ett bra tag kände vi att det behövdes lite syre, så vi tog en lång promenad i sooola. Då tänkte jag att vi kunde gå till sjukhuset, för hon visste inte var det var och jag ville visa henne rummet där med saker från förr i tiden. Så vi lyckades ta oss dit tack vare en tjej med hund som visade vägen. (Jag pekade från biblioteket "Däråt måste det vara", tjejen med hunden pekade åt ett helt annat håll, NÅGON SOM ÄR FÖRVÅNAD ELLER?)
Så nu har hon sett det. Men jäklar vad de hade gjort om, är det helt nya avdelningar eller? Helt nya byggnader? för när man gick ner till vänster en bra bit kom jag till något ställe jag inte varit förut och jag har för mig att jag varit längst ner? Nån som vet?

Nej. Nu ska jag krypa ner i sängen. Lång dag imorgon!





Tjipp tjo

Kommentarer
Postat av: Diana

JAA visst äre braa! Synd att jag inte var bra nog att inse hur man la upp klipp tidigare, nu kommer ni stackare få massa sånt :D

Skönt att du äntligen fått böckerna! Nu äre bara te å köra tösa <3

2011-10-13 @ 21:33:14
URL: http://dianus.blogg.se/
Postat av: Frida

Längtar =)

2011-10-14 @ 07:05:34
URL: http://penisistensfru.blogg.se/
Postat av: Annie

Dom har byggt lite nya hus som hör till sjukhuset. Bl. a. så har ju psyk avdelningarna här i stan flyttat dit.

2011-10-15 @ 23:55:40
URL: http:// http://sheeightdevil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0