Kaos?

Det är lite intessant ändå, man sitter och skriver och skriver på sin tenta, men har egentligen ingen aning om det blir bra, eller om jag ska gå under. Trodde sånt här skulle lugna sig med tiden, men oh no. Så hur "duktig" jag än känner mig med den, så blir jag nollställd när jag ser någon från klassen fråga om nånting på fb. Har ingen aning om jag fått med vad som ska vara med. Hur många gånger jag än läser instruktionerna.
Inatt drömde jag om zombies. Det var fint, för de var så otroligt sega, att de ens hade lyckats tagit över jorden var ett mirakel, för det räckte att knuffa till dem, så kunde de stå flera dagar och vackla och parera för att inte ramla.
Så jag hade en del vänner och familjen kvar.
Det sorgliga i det hela var att Liam var med, alltså, underbart att han inte hade blivit en zombie, men han fick ju knappt vara ute och leka eftersom det ju faktiskt kunde innebära hans död. Vilken värld att växa upp i.
Men ja, det var ju en DRÖM, men det kändes lite tungt i hjärtat att han inte kunde springa omkring som en tok och pyssla med vad han ville göra. Vilket direkt får mig att tänka på alla krigsdrabbade områden och svältepedemier. De har en otäck värld utan zombies.

Kommentarer
Postat av: Tess

Helt rätt det där i att en del barn har hemsk uppväxt! Det är tragiskt! Alla barn har rätt till frihet, mat i magen och att inte behöva vara rädda.



Och angående det där med att skriva och inte veta om man tolkat "rätt" och om man fått med allt. Det blir ett h*lvete om man börjar jämföra med klasskamrater, så försök undvika det! Alla tolkar på olika vis, men jag har märkt att även om man tolkat på olika vis så kan två personer som skrivit helt olika ha fått med allt som ska vara med.

2012-01-12 @ 16:48:17
URL: http://highlandertess.blogg.se/
Postat av: Linn

Just nu har jag 3 tävlingar igång på bloggen!

Kanske intresserar något dig ? ;)



Vinn tandblekning -> http://www.nattstad.se/linnhahne?id=2326254



Vinn valfritt iphoneskal -> http://www.nattstad.se/linnhahne?id=2276225



Veckans blogg -> http://www.nattstad.se/linnhahne?id=2299608



Kika gärna in & delta i något av de, eller varför inte alla 3 ? :D

För övrigt så önskar jag dig en riktigt fin helg :)

2012-01-13 @ 12:36:22
URL: http://nattstad.se/linnhahne

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0