Gött mä mos

Idag när jag och Emelie lunchade hos henne höll mina ögon på att dregla ihjäl mig (eh?) när jag upptäckte att hon skulle äta mos.
Så idag när jag kom hem kastade jag mig över potätera och styrde eget mos.
Men det blev inte så gott.
Åh, JERRY, kom och gör ditt goda mos!!! Gaaaaah!!!

Idag utövades det yoga på lektionstid, det var härligt, man kom in i ett skönt lugn, trots att jag är stel som en pinne, men jag lyckades iaf :)
Kul att testa på lite nya saker, jag försöker vara öppen för allt annorlunda. om jag sen kommer att göra det igen, det är en annan sak, men jag har testat!
Vi fick även testa på lite gong-bad (tror jag Emelie sa att det hette.) Yogainstruktören slår på en gong gong när man ligger avslappnad, kan bli härligt flummigt :) Det gillade jag nog mest av allt!

Tjipp tjo

Så mycket ilska

Blir trött på en bok jag läser just nu till intergrativa hälsometoder.
"Salvekvick och kvacksalveri" heter den.
Den tar upp alternativa metoder och totalt bryter ner dem.
Akupunktur, homeopati, kiropraktik, örtmediciner m.m.
Suveränt att de går in på djupet, men det känns som de glömmer bort allt positivt med sådana här metoder, de kör bara över dem - totalt enligt mig.
Och sen om det nu bara är en placebo-effekt, vilket jag inte själv tror, vad spelar det för roll? Om nu folk mår bättre av det, vad gör det för skada?
Jag säger inte att man ska undvika att gå till vanliga läkare, men jag tycker att det kan vara ett bra komplement med alternativa metoder.

Som de också nämner i boken, så anser östlandet att de har rätt, medans västlandet anser att de har rätt. Bara för att västlandet gjort mer forskning - behöver det då betyda att östlandet har fel? Går allt att forska om?


(google)
Något jag aldrig skulle klara av att göra - akupunktur. Alldeles för nålrädd!

Suddig

Glömde ju bort att lägga upp en bild till kära Jerry.
Jag skrattade gott i telefonen en gång och förklarade att katterna dök ner med huvudet i min ena sko.
Hann ju faktiskt ta kort på det, än lite suddigt.


Nyfikna?


Och såhär trött och utslagen kan Dizzie se ut ibland. Hennes favoritsovställe.

Tjipp tjo!

Nämen oj vad det bubblar

Inom mig. Alltså.
Fick vg i min hemskt korta kurs transpersonell psykologi.
Trots att jag bara hade en vecka på mig att gå igenom 400 sidor engelska pga krångel med att låna bok.
Jag har gnällt alltför mycket om tidsbristen och min okunnighet i att förstå mig på engelska termer. Men, det gick ju förbannat bra.
Nu är jag en stolt katt.
Växte en dm tror jag!

Man får sig verkligen en "aha-upplevelse" ibland. Jag har nåt innanför skallbenet. Även om jag svär som en toka och har ett hemskt språk i allmänhet. Men skriva kan jag visst göra :)

Nej, nog med kärlek för mig själv.

Helgen var fiiin, mor och jag kämpade med julklappar, jag är klar. Typ, ska göra en liten sak bara. Gött. Fast hemskt. Jag vill ju köpa julklappar till alla som står på två ben. (Eller ja, fyra också...och inte förglömma de som inte kan stå) Så det är ett slag i magen, men jag kanske kan ge mer kärlek helt enkelt. Inte helt fy skam det heller?
Kvällen var lovelly, gött fölk på förfesten, kul på push. sen ville jag inte bli bakfull, så jag gick omkring och irrade på stadens gator i nån timme, men det hjälpte ju föga. Men fick lite motion iaf :)


Förfest hos Jennifer
Malin, Sofia och Jennifer i ett lyckorus.


Must? Lager? :)


Annie med sin fluffiga väst, hon kan få bli mitt husdjur! Hennes hår är ju som en dröm också :D

Det var en fin kväll, många samtal, vissa djupare än andra, absolut en grogg för mycket och och och...headbangsnacken gör sig påmind.

Tjipp tjo!

Finally!

Nu är det lördag!
Längtat på den här dagen!
Nu ska jag köpa mina få julklappar jag ska köpa i år och umgås med moder jord! (Nej ok, jag ska umgås med mamma, men hon kan få vara min moder jord.)

Sen blir det att dra hem, softa och piffa upp sig, dock inte samtidigt, då blir jag ju aldrig färdig.
Sen bär det iaf av mot FEST!

Imorse väckte Dizzie mig på ett annorlunda sätt.
Hon kommer och drar mig i håret varje morgon vilket är väldigt irriterande, plus att hon brukar stå ovanför mig så när jag vaknar fattar jag inte vart det lilla odjuret står först utan vevar med armarna som en annan tok i försök att få tag på henne.
Men inte imorse.
För det första väckte hon mig senare (GÖTT!), men för det andra så spann hon så hon höll på att drunkna i sitt egna dregel, hon kröp in under täcket och la sig som en boll och bara mådde.
SEN började hon dra mig i håret självklart, men då kändes det inte lika hemskt.Tjipp tjo!

Kristmäs

Nu har jag slängt upp julgardiner i varje rum och fått upp lite belysning, styr färdigt imorgon eller så, ska inte tända förrän på söndag ändå så :) Har ingen lust att stå och fiffla ute på balkongen i totalt mörker, skulle jag ha startat där? jomenvisst.
Och min röda porrstjärna som jag ska ha i sovrummet låg inte i kartongen? Vart fan har jag lagt den? får gå på undersökningsrajd imorgon i förrådet!

Jag får väl la fota lite sen när det tänds så ni får se hur jag styrt det I guess :)

Nu är det faktiskt bara två veckor tills jag och Jerry ses igen, ujuj, på så vis var det gött med en kaosvecka, tiden går fort :)

Shit vad jag längtar tills imörrn, party hos Jennifer, kommer nog massa gött fölk, härligt!
Först ska jag och mor till Karlstad och shoppa lite julklappar, så det blir en fullbokad dag!

Och på söndag ska jag köpa KNÄCK-TE!!!! OH MY GOD, det har jag väntat länge på alltså!

jul...det är fan grejer det!


Förra årets försök med att få med hela våran lilla familj på bild, gick sådär, bättre tur i år?

Tjipp tjo!

Gött!

Sådär, redovisning klar.
skakade väl som ett asplöv, verkar inte som alla hörde iaf, eller så var de bara snälla :)
Hursomhelst, jag överlevde, jag lyckades t.o.m få ögonkontakt med folk ibland, I´m shocked!

Nu kan jag äntligen fokusera på det viktiga som händer denna helgen!
Dvs, julpynt imorgon, nu ska det upp ljus och mysgardiner!
På lördag ska jag och min mor shoppa julklappar.
Och sen på kvällen....ja jävlar, då blir det fest i Arvika!
Hoppas alla har med sitt bästa humör i bagaget, för det tänker jag ha!

Tjipp tjo!

No problemas!

Idag ska vi ha redovisning i hälsans psykologi, som en grupp ska vi prata i 15 minuter som sen ska påföljas av 5 minuters disskussion med klassen. GAH.
Eftersom man inte ska tänka att det kommer gå åt helvete så tänker jag inte det, försöker inte iaf, det kommer gå kanoners. Jag kanske tappar bort mig, blir säkert röd i ansiktet när detta sker, men jag är ju inte ensam, alla ska ju faktiskt fram och stå och vara nervösa. Det löser sig!
Och ikväll har jag tre av mors bullar som väntar på mig, uh va gött.
Btw....weird, blev tokförkyld, hade feber, tröstsmaskade nutella (MUMMAAAA), drack glögg....och så har jag gått ner ett kg? Tack för den liksom! :D

Tjipp tjo!

Det där med åksjuka

Jag kan bli otroligt åksjuk, kan knappt titta åt sidan, svänger det mycket går det knappt at sitta bak.
Men nu verkar jag ha haft tur, eller så har jag lärt mig (angående intern och extern lokus-kontroll som vi håller på att läsa om) Har jag haft tur och inte kunnat påverka det själv så är det intern lokus-kontroll man har, tror man att man kan förändra  sitt eget liv och att det är det som ligger bakom hur man mår etc aå är det extern lokus-kontroll. Häftigt va?
Ja, här sitter jag, på tufftuff-tåget, skriver på min limefärgade laptop, tittar inte fokuserat framåt.
Fy fan va gött.
Imorse läste jag bok när jag åkte baklänges. Vad har hänt?
Det kanske är lättare när det är mörkt ute. Man ser inte allt susa förbi på samma sätt?
Teorier anyone?
Eller har jag blivit lika häftig som Jerry som sträckläser böcker på tåget när vi ska åka långt? Det vore skönt!
Tjipp tjo!

Härligt!

Vi har en väldigt skum kurs för tillfället, eller ja, det lät intressant när man läste om det, intergrativa hälsometoder.
Men, lärarna hjälper inte till så man förstår nåt, de flummar iväg och ger oss inte något material som vi kan ha användning för.
Det är då det är så skönt att det finns några som inte är så äckligt blyga som jag är och faktiskt säger ifrån. Det var nog runt en timmes disskusion på sista lektionen vi hade, vilket jag hoppas rensade luften så att vi kan få ut något av den här kursen.
En stor tummen upp till klassen!

Idag blir det grupparbete hela dagen inom den andra kursen, hälsans psykologi, ska bli nice!

(Typiskt dock att jag blev totalt förkyld under helgen, annars hade jag väl orkat samla mer info till idag) Men nu är nog iaf febern borta, hoppas bara jag slipper hostanfall idag som jag fick mig ett gäng igår. Hellre snor än kliande hals säger jag bara!

såg btw paranormal activity 3 på bio i fredags. Ett tips. Se den inte.


Pissfilm.

Tjipp tjo!

Januari

Då blir det operation. Nån gång. Gött!!!
Skönt att ha en läkare som lyssnar på mig, har fortfarande min gamla läkare i huvet som ignorerade allt jag sa och körde sitt egna race. Han kunde då inte prata med människor, hur bra han än var som läkare.

Nu har jag nog fått feber, vad passar bättre än att åka till universitetet och göra gipsmask?Tjipp tjo!

Jag hoppas du lyssnar på mig

..imorgon kära hudläkare.
Att du ser att det ser för jävligt ut under mitt öga.
Gah. Väntar bara på att han ska säga något liknande"Det går inte att få det bättre" eller "Tar vi bort så kommer ditt öga ramla ut"..NEJ, jag vet, det sista kommer han inte säga. Om han inte ska busa lite med mig i något försenat halloweenskämt. Men jag vill få bort min förbannade knöl under ögat.

HÅLL TUMMARNA!!! (Eller tänder, tuttar eller tår eller vad som är din turkroppsdel)Vandrade in med Emelie till centrum från universitetet idag, tog sådär en timma, fin utsikt, underbart väder, såna höstdagar får det gärna komma ett ton av. Dock så hatar mina fötter mig nu. Vadå? Nya skor? Näää?
När jag vilat på tåget hem till Arvika och sen skulle gå de där 10-15 minutrarna hem alltså...såg nog ut som jag hade skitit på mig först, jevflar vad det brände innan jag stålsatte mig! Hah!

Och en klasskamrat bor bara ett hus bort också, så jag fick ju sällskap på vägen, nice!

Oj, nu pladdrar jag.

Idag fick vi testa på flödesskrivning. Dvs, man skriver om ett ämne och det får inte ta stopp, pennan ska gå i ett. kommer man inte på nåt att skriva skriver man just detta. Allt som kommer upp i huvudet ska med. I efterhand sållar man det viktiga.

Mina blogginlägg är ibland ett typiskt tecken på flödesskrivning. Bara det att jag inte sållar ut nåt, jag lämnar kvar allt.
Stackars er :)

Tjipp tjo!

Tur

Tror vi ska ha mer åt det teoretiska imorgon på interaktiva hälsometoder.
Hoppas.
För jag kunde knappt sova inatt för min ryggont, gick inte att hitta någon bra ställning alls och idag pulserar det. Härligt!
Det ska jag fira med en långpromenad!


(Kan inte julen komma snart?)

Det ska ju vara skönt

När jag vaknade imorse gjorde jag, som alla andra morgnar, jag sträckte mig innan jag skulle gå upp.
Men nånting gick fel.
Någon muskel från nacken ner på ryggen högg till och nu har jag ont som fasiken. Får tänka mig för när jag ska vrida på huvudet och när jag ska böja mig.
Sköj.
Eller inte, hoppas det går över snabbt!

Idag blir det äntligen ett visit hos Tess, Connor fyllde ju år för...alldeles för längesen, men det har helt enkelt inte funnits tid med mina tokkorta kurser, men nu så, nu är jag på g!

Tjipp tjo!


Testing and Bollebygd

Har experimenterat med nya systemkameran, en Nikon 3100. Tror jag är kär :) Och än har jag mycket att utforska!
Plus att det var kalas för Liam som blev 2 år, så där hann jag ju med att ha det väldigt mysigt också, med kameran i handen :)gött å rulla sig i gräset


Liam rullade iväg sin vagn för att sen skrattande springa ikapp den igen
FÄST!


Hiro ser väldigt vargliknande ut här
Liam kunde säga "farfar" :)

Grattis på dig, lille tokLiam/ Stolta fastern


Ack värmeland du sköna

Nu lämnar jag dig för en helg.
Nu blir det Liamkalas i Bollebygd!

Thanx Pörnill för hjälp med missarna! (jag är fortfarande mätt efter kladdkakan)

Yeay! Nu är det mindre än en månad till jag får träffa Jerry igen!!! (9 dec ska vi kika på varandra på en motörhead-spelning)


Saknern....

Tjipp tjo!

Mustaschfyllan!

Tack kära Malin för de fina mustascherna jag fick i födelsedagspresent, de kom till användning, snygga som fan blev vi! :D


Lite skeptiska. Varför detta? Vad är det som verkar oroa dem?


Aha, fröken jag har fått tag i mustascherna. Tobba behöver påfyllning.


Men jag förstår inte rädslan. Fatta vad vackert! En mustaschig Pörnill!


Och titta! Paret snorbroms är ju fantastiska!


En lite suddig, men ack så snygg Eva-Lena, en klasskamrat till mig. Bra sätt att lätta på stämningen när man träffar nytt folk ey?


Jennys musche kittlade henne i näsan, haha! Vackert säger jag bara!
Jerry ser ju mest ut att ha färgat sig eller nåt :D Och med den där luriga blicken...vad vet man egentligen?


Jag blev kallad Freddie Mercury


Gamle Freddan!


Och en härlig gruppbild!
Ser ni hur snyggt mustaschen sitter på Kennet eller? Haha, snyggt utstickande, lovelly!Och och och! Coffinshakers på det!


Fy fan vilken fin kväll det var!
Tack alla som förgyllde den!

Och Jerry - här ligger Suomi i sin stora kartong med massa emballage i. Onödigt stor kartong för en kamera ey?

Tjipp tjo!

Ey

Lite bilder kommer här.


Dizziekatt och Jerry


Jerry och Mackan testar nagellack


Mackan väldigt koncentrerad


Heheheheeeeee, hårspray och en gardinstång kan förändra mycket här i världen :)


Sista skvätten Captain Morgan, mycket fokuserad fia!


Och sälkatten Suomi

Jag har en mustaschfest och ett paintinlägg att göra också, men nu måste jag göra mig iordning så jag hinner med mitt tåg!

Tjipp tjo!

Halva meningar

Finns till för att fyllas i!
Och, efter begäran från Diana, så styrde jag paint-bilder. Jag är jättebra på paint(eller....?). Men ingen slår Jerry, eller jo...det skulle vara Diana då :)
Paint is the shiiiit!

Ok, meningarna var:
När ingen ser eller hör mig...så vrålar jag med i musiken, alltid, stackars grannar. I duschen är det gött att yla. Stackars katter. (Ser ni inte vem som är vem av dem blir jag besviken på er)Jag går aldrig hemifrån utan... alldeles för mycket att bära på, kommer knäcka ryggen en vacker dag.

Min blogg heter som den gör för att... i skolan fick man ett nickname för att kunna logga in, två förstabokstäverna i för- och efternamn. AnBe för mig alltså. Självklart skulle vi hitta på smeknamn åt alla. Som att JeGu blev jägarn, MaSv blev massive och MaOl blev just maol. Själv blev jag Annabella. Inte så kort smidigt smeknamn? så efter ett tag kapades det till Bella, sen råkade det visst fyllas på med "the bean" istället. Eller Bella Bean var det, sen blev det Bella the bean, Balla ben...etc..om jag vågade skulle jag...pierca mitt ögonbryn. Men ja, det vågar jag inte, alltför stor skräck för nålar, GAH! Plus att man då skulle lägga märke till ännu mer hur lite jag orkar bry mig om mina ögonbryn, haha, de spretar nog åt alla håll känns det som :)


Om 10 år kommer jag... att bo i ett mysigt hus, med Jerry, vi kommer ha kvar tjockiskatterna, men vi kommer även att ha tagit hand om ännu fler katter. Jerry kommer självklart att ha gjort smycken åt oss allihop, samtidigt som han räds för att fastna med skägget i gylfen vareviga dag. Jag hoppas på att jobba med att coacha stressade hederliga arbetare så att de ska må bättre.


Yes, va sa ja? Paint is the shit!

Skate!!!

Inte...att åka skateboard nu, jag pratar värmländska. SKATA Alltså.
Höll mer eller mindre på att skita på mig här för en minut sen när det började krafsa på ett fönster i vardagsrummet.
När jag väl vågar mig dit sitter det en skata utanför och försöker bryta sig in???!?!
Ojojoj. Jag dunkade på fönstret så den flög iväg.
Men uuuh, tur jag inte tittade på skräckfilm säger jag bara!


Mus

Kom på nu när jag satt vid datorn att jag drömde att jag hade en fantastisk mus och musmatta i min dröm.
Men vad som var så fantastiskt - det vette fan.

Och igår när jag köpte lösgodis och fick syn på brio frukt kom jag på att jag hade drömt att Jerry sa att han hade drömt om brio frukt. (ja, jag frågade om han hade drömt om det, det hade han inte, alltså har jag drömt att han har drömt...catfish?)

Uuuuh, ikväll blir det coffinshakers!!!!Tjipp tjo!

Ge mig

min säng!!
Trött som ett arsle.
Varför denna sittning vid el datoro då?
Vet ärligt inte, bara ramlade hit av gammal vana.
Så nu ska jag krypa ner under mitt vintertäcke.
Vem vet, kanske drömmer nåt snyggt?
Borde göra det efter all läsning om transpersonell psykologi :)


(google)
tänk vad mycket som egentligen finns i det undermedvetna...

Tjipp tjo!


RSS 2.0