Fire

Tjipp tjo!
 
Här eldas dä i pannan!
Fick ved av mor å far, så vi lever på det tills vi ska få byta till bergvärme om några veckor. Längtar!!!
Som tur var är Jerry van vid att elda, själv har jag ju sån extrem rädsla för eld, så det skulle helt enkelt inte funka om jag skulle göra det, huga!!
 
Inväntar helgen nu, på fredag är det inflyttningsfest hät i stööööga, ska bli så kul å hänga med goa människor!
Å ja hoppas de kommer trivas här så de vill komma igen - Fatta vilka grillkvällar man kan ha i sommar då....grraaahhhhrrraaahll...(dregelljud)
 
Hej och då

Vaxning

För....ett bra tag sen köpte jag vax, ville testa hur det var, plus att jag är så satans trött på stubben som kommer upp samma dag när man rakar sig.
Vilket jäkla guck!! Haha, kletade åt alla håll tror jag. Hade nåt slags hårdvax som skulle värmas i micron. Först mot slutet började jag få in det lite bättre iaf!
Att vaxa armhålorna var inte så jobbigt tyckte jag, visst, det kändes ju, men det var överlevande. Jobbigt nu bara att jag inte får ha deo på två dagar!!! (Det kunde väl ha varit nu jag tappade bort min deo?)
Körde bort det värsta på smalbenen också, gick också helt ok.
Men..
 
..sen...
 
...så skulle jag ta bikinilinjen var det tänkt.
 
AAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, DET KÄNDES:
Fy i helvete vad det kändes.
Orkade inte göra klart, skulle nog behöva en grogg när jag gör det, shit jävlar vad det kändes. Höhöhöhöööö, Jerry å katterna grönna va ja höll på med :)
 
Men, inte blivit skrämd, ska lätt göra det igen :)
 
Tjipp tjo!

Fäjsbook

Oj vad jag försökte trycka på en "gilla"-knapp när jag läste svar på mitt förra inlägg. MEN DET GÅR JU INTE. Haha.
 
Alltså, idag är det sådär -20. Inte ok, nästa vinter kan det vara kallt, då vi inte går på elpatron längre. Ulltöffler, långkalsonger och kattmys gör det lite enklare iaf.
Nu ska jag brygga kaffe till Jerrypojken å, så han får en fin start på dagen :)

Brumbrum

Tänk er den här helt ljusgrå.
En sån liten tok har vi köpt oss.
Öuuuhmmm....fyrhjulsdrift, och den får dra möööe å, så vi kan lätt slänga på vår lilla husvagn.
På lördag ska vi hämta våran nya familjemedlem.
Och va fan är det för bil då?
Jo - en Subaru forester -07. Så nu ska vi kunna slingra oss fram här på småvägarna lite mer säkert!
 
Annars då?
Torr om händerna.
Och min deo är borta.
Gått i två dagar utan och känner mig som en slusk, två minuter efter duschen är det skam som infinner sig. Så idag var jag vild å galen å snodde Jerrys å sa detta till honom.
Då sa han:
- Men jag hittade din deo, den ligger där. *pekar i en låda jag kollat igenom 233576786 ggr, helt säkert!! Och där stod den, hur synligt som helst.
Och jag luktar man.
Hah.

Is

Damnit, isbelagt överallt nu, vågade mig inte ens ut på promenad idag, höll halvt på att slå ihjäl mig igår och idag ser det ännu värre ut :/
Jul + förkylning deluxe+ två proppmättätarmiddagar + nyår var ju ett fint avslut på 2012. Nu känns det som jag rullar fram. Allt jag vill är att gå av mig skiten. Men ja, is på vägar och motionscykel inknövad längst in i ett fullpackat rum, baaaah. Orkar inte knö med det idag.
 
Men heeeeey, glad är jag idag iaf, system of a down ska visst besöka sverige i sommar och åka på getaway rock festival, å vet ni, det ska jag med! Förbannat lycklig nu!! :D
Vilde pöjker

Damm

Det är ett sätt att se på det.
På Accona är det mer så, att skulle man ta bort allt damm skulle man nog kunna skicka dit arkeologer för att utforska en utdöd värld.
 
Det har varit inventering på fabriken denna veckan, man hörde hostningar och nysningar överallt som vanligt. Tur man har ett inbyggt skydd i korppen som faktiskt tar bort det mesta av dreten innan den når lungorna!
 
Nu sitter jag här och har min första vanliga helg på...ja, jag vet inte, haha, sen i somras när jag jobbade sist antar jag.
Känns jävligt gött.
Jag ha ätit lite frukost, släppt ut katterna som roade sig på verandan en halvtimme innan de ville in igen.
Jag har också letat tyg att dekorera väggarna med nere i källaren där jag kommer ha min massage, inspirationen flödar i hövvet!!
Nu väntar jag på nästa helg då vi får ta ner julgrejerna och för första gången se vårat hus i vanligt skick :)
 
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖöööööööööööööööhhhhmm....ok, det här var skumt.
Helt plötsligt rasade en assiett i golvet som stod på köksbordet.
Och nej, katterna var inte där, de kom nyvakna och förvirrade och undrade vad jag höll på med när jag stod på mina knän och plockade ihop delarna från fatet.
Det skumma är att skulle det ha varit i förra lägenheten hade jag tänkt "ond ande" på en gång. Här känner jag inte av något sådant alls och försöker bara få en naturlig förklaring på det inträffade. Gött. Spöken eller vad man ska kalla dem kan vara väldigt jobbiga och dra energi som en igel(inte dammsugare, då skulle vi alla se ut som russin), så det känns fint att det inte verkar finnas några här.
 
Tjipp tjo!

Sånt där nytt år

Ja gott nytt år på er fölket, hoppas det förra var bra och att det nya året blir superbt!
 
Idag ska jag till accona igen efter studieledigheten, inventering står på dagens schema, dammigt å kämpigt, men ganska kul, höhöööö!
Och att tjäna lite pengar ska bli gött efter två månaders kaos på ekonomifronten.
 
Ska bli väldigt gött att få en vardag faktiskt nu. Man gnäller när man väl är i den ibland, men just nu har jag ingen ordning på nånting, vare sig dagar, hur jag ska lägga upp dagjäveln eller det där skittråkiga - att äta och faktiskt komma på vad jag ska äta.
 
Nu - ut till bil å sladda iväg på isvägarna!
 
Tjipp tjo!
 
 

RSS 2.0