Fire - walk with me

Igår brann det i vårat hus.
Fast det gick bra, någorlunda bra iaf.
Vi kände att det luktade lite bränt, som det kan göra ibland när nån bränt något på spisen, men det slutade aldrig lukta, det blev inte värre heller, så ja, vi undrade väl lite, men sen blev det lite mer stark lukt, då plingade det på dörren, en orolig granne undrade vad det ar, då märkte vi hur starkt det luktade i gången.
Brandkåren kom någon minut senare, undrade om det var hos oss, men icke, lägenheten bredvid oss står tom och den andra på våran våning bor det en tant själv.
Polisen kom, de fick upp dörren till tanten, ambulans kom.
Jag stod inne hos mig och kikade, ville inte ut och trängas i lukten och vara i vägen, så jag spanade, bra med nyckelhål ibland.
Tanten ledde de ut till en bår och åkte iväg med henne, men hon gick ju själv, så förhoppningsvis var det inte så allvarligt med henne iaf.
Brandmännen satte igång en stor fläkt och vädrade hennes lägenhet.
Så ja, jag vet inte om det ens kommit till en brand, men nånting med spisen måste det ha varit iaf, för den lukten känner man ju igen.
Så nu luktar det lite konstigt i trappuppgången.
Hoppas tanten mår bra och att det inte blivit för myket rökskador i hennes hem.
Stackars tant :(

Kommentarer
Postat av: Tess

Vad otrevligt! Hoppas verkligen tanten mår bra!

2010-05-17 @ 12:20:10
URL: http://highlandertess.blogg.se/
Postat av: Emma - On the moon with Steve.

Ja, det är hängslen jag har. Det är lustigt att folk blir helt tokiga och vill köpa hängslena. Jag sålde mina efter jag slutat för en femhunka. Ganska bra, ganska bra.

2010-05-17 @ 13:47:57
URL: http://onthemoonwithsteve.blogg.se/
Postat av: Kristin

Vad läskigt med brand. Tur att det inte blev farligt. kram kram

2010-05-17 @ 15:41:23
URL: http://kristinsandgren.blogg.se/
Postat av: Malin

Hoppas inte tanten fick nån chock eller så... Bra att brandkåren kom så snabbt!Sv: Ja, tragiskt när folk dör för tidigt. :(Ja, det är en sak som är bra med livet; det mesta brukar fixa sig faktiskt. :)

2010-05-17 @ 15:47:06
URL: http://malinbralin.blogg.se/
Postat av: Tess

Svar: Ja, vi utförsäkrade som inte orkat med arbetslivsintroduktionen är uppenbarligen inte värda nåt. Ska till Smärtenheten på ANC för utredning och eventuell hjälp till rehabilitering nästa vecka, men det var något jag fick fixa själv genom min läkare. Blir så arg när de kallar oppositionens förslag för "en återgång till bidragssamhälle där få arbetar och många lyfter bidrag". Det innebär ju inte det. Det innebär att de som orkar jobba SKA jobba och de som inte klarar det ska få hjälp. Inte som nu när man står där barskrapad om man är sjuk :-(

2010-05-17 @ 15:53:00
URL: http://highlandertess.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Men usch, läbbigt värre :/ Tur att det inte brann "på riktigt" iaf!

2010-05-17 @ 16:18:34
URL: http://fuckery.blogg.se/
Postat av: Maol

Shit, jag såg det kom fullt med bilar med sirenen på och körde upp på parkgatan. Jag hade ingen aning att det hände hos er. Läskigt.

2010-05-17 @ 20:20:49
URL: http://monstars.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0