Alltså....bra...!!

Idag var första deklarationsdagen.
Den har jag väntat på.
Fick ju vinst på lägenheten, å då vill visst farbror staten ha lite kosing för det - assholes! Så jag har fått hålla på massa pengar å bara väntat på att nån skulle kapa mitt konto å sno mina 44 000 jag fick lägga undan för detta ändamålet, det hade varit...dumt. Elakt. Töntigt.
 
Och nu, när jag skulle skriva in allt å räkna ut, så blev det inte alls 44 000, utan runt 20 000. Say WHAAAAT? Kommer nervöst invänta ett telefonsamtal att jag gjort helt fel å kommer bli jagad av staten i resten av mitt liv.
 
Men, sker inte det, kommer jag äntligen på rätfötter igen, vilket jag inte varit sen i oktober.
 
Håll tummar jaoo!
 
Helosaninkletad nästan färdig misse som styrdes igår! Klart man måste göra katter när man är på Hellcat tattoo!! :D
 
Tjipp tjo!

Lite pics

Goddagens igen.
Det var längesen jag la upp bilder. Har inte blivit många tagna och jag har inte orkat sätta mig å ens föra över dem till hårddisken. Men nu är det styrt iaf, så här får ni ett minihopklick av min vinter!
 
Här är det stora rummet i källaren. Där har vi nu lagt ut mattor så det är lite varmare å goare att gå på, jajamensan!
 
Mattorna ses i vänster hörn på detta kort, som är från vårat lilla datorrum. Om man traskar över den lyckliga Jerry kommer man till hallen, har man fått upp oöerhört god fart vid det laget hinner man inte stanna förran man är i köket. Girar man i panik till vänster hamnar man i vardagsrummet. Går även utmärkt att inte ha panik.
 
Lite suddig bild, men här i minitoan. Men se, både jag och en katt fick plats samtidigt, amazing.
 
Den största delen av vårat kök. Kan faktiskt inte bacla längre, därför kom inte Jerry å Knet med helt på bilden. Så kan det gå :)
 
Under köksbordet finns en kattkorg.
 
På inflyttningsfesten skulle dä ju självklart va marschaller. Jag ställde dem på den högst bästa platsen, så de skulle synas. Att det var en snövall som smälte undan hade jag ju inte tänkt på, men blev ju snyggt ändå, å det skyndade ju bort lite snö :)
 
Lite vardagsrum, å en maria, marie och Jenny. Snygga orkidéer jag fortfarande försöker hålla i livet syns i bakgrunden också. Jag å blommor alltså...men jag försöker!!
 
Katternas försök till att vara ute brukar se ut såhär. Men de har vågat sig sådär 20 meter från huset (om nån är med dem)...haha, tölkatter :) 
 
Sen kan man ju ta den fantastiska linjen 103 och åka in mot arvika. Då kan man också dricka öl i ett gupp så man får gå in på dressman och köpa nya kalsonger. True story.
 
Sen kan man åka tåg vidare mot Karlstad å hamna hos Tobba.
 
Då kan Tobba bli spexig. Här med prima vuxenblöjor.
 
Emil och Tom...gör vad?
 
Min kärlek!
 
Köksfylla är ju fint det.
 
Vacker bild. Mackan, Ludde och en hemskt arg Chrisse.
 
Blev grillpremiär på lördagen. Svinkallt, men solen var ju framme. Höhö :) Våran grill kändes liten när man hade ett hus, hahahaha :)
 
Uppför backen i bakgrunden och sådär 100 meter till har vi i gångväg till badstrand i sommar - GILLERT!!
 
Sådär.
Då har ni fått se lite från vårat nya place, ni som inte varit här än :)
 
Tjipp tjo!
 

Hördröck!!!

Alltså, att Primordial blivit släppta till metallsvenskan gör att det pirrar på....olika ställen.
De är så svinigt bra!! Gaaah!!!
 
En mindre pirrande grej är att det ska varslas på jobbet, vet inte om jag klarar mig, det märks. Har iaf en backup-plan med massagen, som känns bra. Hittade även en veckokurs med olika spautbildningar i örebro som jag nog ska köra i höst för att vidga vyerna lite, verkade så kuuuul!! Hotstone, chokladaromamassage å ja vet inte allt dä va!! Uuuhhh!!! Ivrig, ska bara få ihop stålarna å!!
 
Nu är vi inne på säsong 20 av 20 på rederiet *Iiiihhhh*.
Hahahah, så käääss så jag älskert.
 
Å..öh...just det. En till tölig sak. Laddaren till digitalkameran ä borta, så blir inte mycket kort tagna. Tack tack moster Anne som hade en likadan laddare som hon lånade ut :)
 
"Hej, jag sjunger tufft i Primordial jag, hejdå.
 
Å ni, gör inte upp planer för midsommar....vill ha er i mitt våld då :)
"
Tjipp tjo!

RSS 2.0