Personnummer

Tentan gick sådär, en del bättre än annat, bara att hålla tummar nu.
Hahaha, men kom på en sak, det första jag skulle göra var att plita ner personnumret - men skrev fel och fick sudda och börja om.
Om man inte ens lyckas med sitt eget personnummer, hur ska man då komma ihåg en citronsyracykel?
Tjopp!

Kommentarer
Postat av: Diana

Haha känner igen det där när man är fullproppad med svåra ord och sedan typ inte stavar sitt namn rätt :) Men jag tror att det är ett gott tecken faktiskt och det gick säkert bättre än du tror! :)Haha jaa pensionärsvarning!! :D Som volvoanställd (Kalle) får man köpa kolonilotter här i skövde och Kalles föräldrar ville ha nånstans att odla lite grejer på, så då köpte dom den och vi och Kallesyskon har fri tillgång till den :) Så med våra svarta fingrar har vi undvikit allt som har med odlinga att göra men tänkte lägga krutet på inredningen istället :) Där får vi grilla när det är varmt och ni kommer hit nångång :D Vi har en gammal rostig minigolfbana som granne med, METAL!! :D

2012-03-03 @ 18:23:41
URL: http://dianus.blogg.se/
Postat av: Diana

Hahaha om du undrar varför din besöksstatistik ökade med typ 50 klick nu precis är jag den skyldiga för jag tyckte jag såg en tjej som jag kände igen på en reklam här och då gick jag in här igen men då var det en annan reklam. Så då klickade jag mig in här igen massa gånger men den reklamen kom aldrig igen :( men hurraaaa för statistiken! Synd att man inte blir rik. PUSS!

2012-03-03 @ 18:28:29
URL: http://dianus.blogg.se/
Postat av: Tess

Hehehe...har hänt mig också :-) Då känner man sig peppad ju :-D

2012-03-03 @ 23:07:10
URL: http://highlandertess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0